Putrajaya flora 2012


Sign off aje dari setia budi tak banyak aktiviti shooting2 yg di buat yg lain tu semua jadi suri rumah sepenuh masa… boring gak… tp sempat gak la pergi ke putrajaya flora… cuma siang je dapat pergi.. yang malam bunga api tak dapat datang… jeles je tengok gamba member2 shoot bunga api. pagi lepas drive isteri gi kerja terus ke putrajaya, ramai gak orang.. ingat pergi pagi tak ramai.. rupanya pagi2 lagi dah ramai orang… sempat gak la beli sayur dan bunga.. ok tanpa cerita panjang.. ni antara gamba2 yg sempat di ambil sempena flora putrajaya..

_DSC5738-flora

_DSC6004

_DSC5817

_DSC6046

_DSC6043

Advertisements

4 thoughts on “Putrajaya flora 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: